Wifi utičnica

Parametar: Nazivni napon: 250V Nazivna struja: 13A AC Frekvencija: 50Hz Maksimalna snaga: Do 3250W UK03C01: glavno prekidač UK, 3OL bez statistike snage UK03C02: UK master switch, 3OL sa statistikom snage UK03C03: UK individualni prekidač, 3OL bez statistike snage UK03C04: UK pojedinačni prekidač, 3OL ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Parametar:

Nazivni napon: 250V

Nazivna struja: 13A

Frekvencija AC: 50Hz

Maksimalna snaga: Do 3250W

UK03C01: UK master prekidač, 3OL bez statistike snage

UK03C02: UK master prekidač, 3OL sa statistikom snage

UK03C03: UK pojedinačni prekidač, 3OL bez statistike snage

UK03C04: UK pojedinačni prekidač, 3OL sa statistikom snage


Upoređivanje metoda kontrole pametnog soketa u ovoj fazi:

Pametni utičnica je kontroler prekidača koji daje inteligenciju u eri interneta. Prema različitim kontrolnim medijima, može se podeliti na sledeće tipove kontrole.

1. Infracrveni daljinski upravljač. Infracrvena tehnologija ima dugu istoriju i tehnologija je zrela. Međutim, ona ima ograničenja, a previše infracrvenih uređaja kod kuće se lako uznemiravaju, što dovodi do konfuzije u kontroli.

2. Bluetooth daljinski upravljač. Uopšteno koristite kontrolu nad mobilnim telefonom. U poređenju sa infracrvenom tehnologijom, ona ima prednosti visoke brzine prenosa, velike udaljenosti i visoke sigurnosti, ali je teško postići daljinsko upravljanje. Štaviše, Bluetooth signal je lako uznemiravan od 2.4GHz WiFi signala kod kuće, što utiče na njegov stvarni opseg daljinskog upravljača.

3. GSM tehnologija. Kontrolišite utičnicu slanjem komande u utičnicu pomoću GSM komunikacijskog modula instaliranjem SIM kartice ili drugog komunikacionog alata. Prednost je u tome što može ostvariti komunikaciju na daljinu, ali u procesu komunikacije će biti troškovi saobraćaja ili kratke poruke, što će dovesti do skupih troškova u procesu korištenja.

4. WiFi tehnologija. Uređaji kao što su mobilni računari povezuju bežične signale preko bežičnih modula i šalju komande na određene IP adrese za kontrolu utičnica. Ovaj pristup može postići daljinski nadzor bez dodatnih troškova. The

Ukratko, tehnologija WiFi ima očigledne prednosti u odnosu na druge metode kontrole i ima prednosti niske cene, visok stepen integracije, snažnu sigurnost i pogodan razvojInstrukcije:

Naša poslovna filozofija:

Profesionalno + pošteno + kvalitet = dugo poslovanje


Sample Policy :

Mi ćemo obezbediti besplatne uzorke proizvoda na zahtev kupca. Da bismo pomogli da odlučimo pozitivno o zahtevima za uzorke, tražimo od zainteresovanih kupaca da pošalju sveobuhvatne informacije o kupcu za naš pregled. Uzorak je dostupan u roku od 7 radnih dana. Sve pošiljke uzoraka biće ili vazdušnim putem ili morskom putem, uz troškove poreza i troškova isporuke od strane kupca. Koji će biti odbijen od prvog reda.


Izložba:

图片10(001).jpg


Tvornički prikaz:

图片8(001).jpg


Lab. Oprema:


Kontakt informacije:

图片9.jpg


Hot Tags: wifi utičnica, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit