WiFi Smart Plug daljinski upravljač utičnica

Parametar: Nazivni napon: 250V Nazivna struja: 16A AC Frekvencija: 50Hz Maksimalna snaga: Do 4000W GE05C01: GE glavni prekidač, 5OL bez statistike snage GE05C02: GE glavni prekidač, 5OL sa statističkom snagom Prednosti: bežična WiFi pametna utičnica je novi koncept bezbedne utičnice. Popularno, to ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Parametar:

Nazivni napon: 250V

Nazivna struja: 16A

Frekvencija AC: 50Hz

Maksimalna snaga: Do 4000W

GE05C01: GE glavni prekidač, 5OL bez statistike snage

GE05C02: GE glavni prekidač, 5OL sa statistikom snage


Prednosti:

Bežična WiFi pametna utičnica je novi koncept bezbedne utičnice. U popularnom smislu, to je vrsta utičnice za uštedu električne energije. Ideja o energetskim štednjama već je proizvedena davno. Do sada je široko razvijen, ali tehnologija još uvijek treba poboljšati. Neke visokokvalitetne utičnice za uštedu energije ne samo što štede struju, već i štite električnu opremu. Kažu da štiti električne uređaje, uglavnom zbog toga što ima funkciju uklanjanja smetlišta, a neke također dodaju funkciju gromobranske zaštite, sprečavanje kratkog spoja, zaštitu od preopterećenja i sprečavanje curenja, eliminišući električni puls i druge funkcije se generišu pri uključivanju napajanja ili uređaja.

Ugrađeni modul bežične veze, preko klijenta pametnog telefona za obavljanje funkcionalnog rada sa utičnicom, najosnovnija funkcija je preko klijenta mobilnog telefona može isključiti struju iz daljinskog upravljača, postaviti prekidač vremena za utičnicu.


Instrukcije:

Hoćeš li nas izabrati ?

1.Imamo specijalizaciju u ovoj liniji više od 10 godina.

2.we smo proizvođač, a ne trgovačko preduzeće.

3. Prije isporuke, sve naše robe treba testirati.

4.poručujemo samo sigurne i visokokvalitetne utičnice.

5.mo podržati OEM & ODM


FAQ:

P: Gde se nalazi vaša fabrika? Kako mogu tamo da posetim?

O: Naša fabrika Jiande Hangzhou, Zhejiang Kina. Možete letjeti do aerodroma Hangzhou, a mi ćemo vas pokupiti na aerodromu, od kuće ili u inostranstvu, toplo dobrodošli u posjetu!


P: Želim kupiti svoje proizvode, kako mogu platiti?
O: Možete da platite preko T / T, L / C

P: Ako ne nađemo ono što želimo na vašoj web stranici, šta da radimo?
O: Možete nam poslati e-poštu opis i slike proizvoda koji su vam potrebni, provjerićemo da li ih imamo, mi razvijamo nove predmete svakog mjeseca, a neki od njih nisu postavljeni na web lokaciju na vrijeme ili možete nam poslati uzorak ekspresno ćemo razviti ovu stavku za kupovinu u velikim količinama

Izložba:

图片10(001).jpg


Tvornički prikaz:

图片8(001).jpg

Kontakt informacije:

图片9.jpg


Hot Tags: WiFi pametni priključak za daljinski upravljač, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit