Wifi utičnica

Parametar: Nazivni napon: 220V Nazivna struja: 10A AC Frekvencija: 50Hz Maksimalna snaga: Do 2200W Broj artikla: CN01A01 Proizvod: Kineski standard bez statistike snage Artikal br .: CN01A02 Proizvod: Kineski standard sa statističkom snagom Karakteristike: obični električni konektori u ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Parametar:

Nazivni napon: 220V

Nazivna struja: 10A

Frekvencija AC: 50Hz

Maksimalna snaga: do 2200W

Broj artikla: CN01A01

Proizvod: Kineski standard bez statistike snage

Art.-Br.: CN01A02

Proizvod: Kineski standard sa statistikom snage


Karakteristike:

Utičnice su se u prošlosti promijenile od običnih električnih konektora do pametnih proizvoda sa nezavisnim operativnim sistemima. U prošlosti porodični zadaci koji se ne mogu dovršiti kod kuće mogu se završiti pomoću WiFi pametnih utičnica, dajući korisniku puno praktičnosti.

Uz to, dugi odmor, možete noćno da uključite svetla u vašem domu i pustite da se beskrupulozni lopov udaljavaju od kuće. Uz to, domaće rezervoare za ribe mogu se redovno provetravati, a ribe više ne moraju da rade 24 sata. Uz to, vi više ne morate da brinete o djeci medveda koji gledaju televiziju kod kuće i ne pišu domaći zadatak. Uz to, žurite da izađete ujutru, vi više ne morate da brinete o tome da li je klima zaboravio da isključite, bojleri zaboravljaju da zatvore, desetine blokova struje dnevno, tako da su se tiho spustili. WiFi pametni priključak donosi ne samo intimnu funkciju, već i transformaciju inteligentnih dizajnerskih ideja. Inžinjeri više ne pokazuju tehnologiju, a pametni domovi više nisu hladni, visokotehnološki sistemi, već pametni proizvodi koji donose stvarnu jednostavnost korisnicima.Instrukcije:

OEM usluga:

OEM / ODM uslugu pružamo svim kupcima širom sveta. Mi smo ISO 9001 sertifikovana kompanija. Naše profesionalno osoblje i najsavremenija oprema nam omogućavaju da dizajniramo i izradimo širok spektar novih predmeta u skladu sa zahtjevima kupca. Naša sposobnost da obezbedimo etikete kupaca i usluge dizajna za naše klijente čini nas atraktivnim.


Izložba:

图片10(001).jpg


Tvornički prikaz:

图片8(001).jpg


Kontakt informacije:

图片9.jpg

Hot Tags: wifi socket, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit