UK Single Outlet Surge Protector

UK Single Outlet Surge Protector

Opis: UK Single Outlet Surge Protector Materijal ABS Materijal Debljina: 3G1.5mm * 1.0m Tipična primena: Video / Audio oprema Kabelski i satelitski kućni bioskopski sistemi Home Desktop Kancelarijski prostor Office Desktop Back Office Industrijska fabrika Poslovni opseg: Karakteristike UK zaštitnika od prenapona: ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

UK Single Outlet Surge Protector

ABS materijal

Debljina? Ice: 3G1.5mm * 1.0m


Tipična primjena :

Video / audio oprema
Kabelski i satelitski
Sistemi kućnog bioskopa
Home Desktop
Kućni ured
Office Desktop
Back Office
Industrijska fabrika


Opseg poslovanja:

Slika 2 (001) .jpg


Karakteristike UK zaštitnika od prenapona:

1. Britanski utičnica je izvrsna i lepa, glatka, udobna i jednostavna za nošenje. To je najbolji saputnik za putovanja, biznis i studiranje u inostranstvu. Prenosivi elektronski uređaji učinite svejedno u bilo kom dijelu svijeta i ostvarite istinski globalni priključak.

2. par ravnih zatiča, koji se mogu rotirati u paralelni tip kineskog / američkog / japanskog pina ili osam slova australijskog pina, u zavisnosti od upotrebe.

3. za univerzalni otvor za utičnice, može prihvatiti svet različitim pinovima (utikač); U otvoru su posebna sigurnosna vrata koja sprečavaju slučajan električni udar i obezbeđuju sigurnost korisnika! I opremljen je zaštitom od prenapona, zaštitom od gromova i garantuje sigurnost laptopa i mobilnog telefona. Izabrite najbolju fosfornu bronzu kao utičnicu! Jaka elastičnost, provodljivost bolja od bilo kog mesinga!

4.Trenutni napon: 10A, 250V; Ovaj proizvod može da se nosi sa standardnim naponom od 110-250 volti, a ne sa funkcijom transformatora.


FAQ:

P: Gde se nalazi vaša fabrika? Kako mogu tamo da posetim?

O: Naša fabrika Jiande Hangzhou, Zhejiang Kina. Možete letjeti do aerodroma Hangzhou, a mi ćemo vas pokupiti na aerodromu, od kuće ili u inostranstvu, toplo dobrodošli u posjetu!


P: Želim kupiti svoje proizvode, kako mogu platiti?
O: Možete da platite preko T / T, L / C


P: Ako ne nađemo ono što želimo na vašoj web stranici, šta da radimo?
O: Možete nam poslati e-poštu opis i slike proizvoda koji su vam potrebni, provjerićemo da li ih imamo, mi razvijamo nove predmete svakog mjeseca, a neki od njih nisu postavljeni na web lokaciju na vrijeme ili možete nam poslati uzorak ekspresno ćemo razviti ovu stavku za kupovinu u velikim količinama


Izložba:

Slika 3 (001) .jpg

 

Certifikat :

图片 4.jpg


Tvornički prikaz:

Slika 5 (001) .jpg


Lab. :


Više informacija o kontaktu:

Slike 9.jpg


Hot Tags: UK izlazni zaštitni prekidač, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit