4 Way UK Protector Power Strip

4 Way UK Protector Power Strip

Opis: 4-stručni UK Surge Protector Power Strip Materijal ABS Materijali: 3G1.5mm * 1.0m Tipična primena: Video / Audio oprema Kabelski i satelitski sistemi kućnog bioskopa Home Desktop Kancelarija za kancelariju Office Desktop Back Office Industrijska fabrika Poslovni Opseg: Identifikujte glavne tačke Britanci ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

4 Way UK Protector Power Strip

ABS materijal

Debljina? Ice: 3G1.5mm * 1.0m


Tipična primjena :

Video / audio oprema
Kabelski i satelitski
Sistemi kućnog bioskopa
Home Desktop
Kućni ured
Office Desktop
Back Office
Industrijska fabrika


Opseg poslovanja:

Slika 2 (001) .jpg


Identifikujte glavne tačke britanske utičnice :

1.Kada bira britansku utičnicu, mnogi ljudi ne mogu da identifikuju stvarnu stvar. Prema zahtevima zemlje, proizvod britanske utičnice mora biti označen sa "MAX" ili "maksimumom". Navesti maksimalnu snagu ili struju koju izlaza može nositi, kada potrošač odabere, mora izabrati odgovarajući izlaz u skladu sa snagom električnog uređaja, dodatni ožičenje, utikač mora imati oznaku 3C. Nema potrebe za logotipom 3C na utičnici, opšti dobar izgled izgleda glatko, boja je ravna, štampana riječ je čista, a upotrebljeni materijal ima određene tvrdoće i zahtjeve koji štite vatru, izgleda kao tekstura. Ali neka površina proizvoda je sjajna i čista, izgleda da je prevučena slojem ulja, ali težina je vrlo lagana, ovakav materijal od retardantnog seksa nije dobar, može dati električnu energiju za sakupljanje opasnosti od požara.

2. utičnica se može pokupiti i uznemiravati prilikom kupovine nekoliko puta, slušati unutrašnje dijelove koji šuštaju zvuk ili osećaju osećaj debljine, a zatim izvucite kabl za napajanje rukom, kabl za napajanje i priključak za napajanje treba biti čvrsta i pouzdan. Ako prekidač, utičnica, pokušajte da pritisnete nekoliko puta, ne bi trebalo da postoji nikakav fenomen kasnjenja kartice, a zvuk zvoni, i konačno sa utičnicom za svaki insert, umetnite i izvucite izlaz svakog priključka čak i umeren, previše labavi će uticati na normalnu upotrebu. Poznati proizvod marke kroz strog test vremena, tržište, bez obzira na to da li materijali i proizvodnja prolaze kroz strogu inspekciju kvaliteta, savjetovali su potrošače na normalnom tržištu da kupe utičnicu u isto vrijeme, izbjegavaju lažne i inferiorne proizvode.

3.Britanski socket set je jedan od najvažnijih dijelova, u bilo koje vrijeme može uzrokovati problem kvaliteta sa utičnicom, vidimo se iz utičnice, obično materijali sa fosfornom bronzom sa obradom nikla. Površina je svetla i čista, nema rđe, obično između 0,5 i 0,8 mm, debljina bakra, elastično povlačenje, ako je moguće otvoriti zadnji poklopac, da posmatra unutrašnju strukturu utičnice, unutrašnje veze sa grubom, lemljenjem čak i ne može imati virtuelno zavarivanje. Površina poprečnog preseka dalekovoda je takođe važan faktor koji utiče na kvalitet utičnice, što mora biti u skladu sa nazivnim poprečnim presekom. Ako je oblast dalekovoda premala, produžena upotreba će dovesti do stvaranja mekog i mekog voda, što će izazvati požar.


Izložba:

Slika 3 (001) .jpg


Certifikat :

图片 4.jpg


Tvornički prikaz:

Slika 5 (001) .jpg


Lab. :Više informacija o kontaktu:

Slike 9.jpg


Hot Tags: 4-smerna UK zaštita od prenapona, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit