3 Way UK Whole House Surge Protector

3 Way UK Whole House Surge Protector

Opis: 3-stručni UK Whole House Surge Protector Materijal ABS Materijal Debljina: 3G1.5mm * 1.0m Tipična primena: Video / Audio oprema Kabelski i satelitski sistemi kućnog bioskopa Home Desktop Kancelarija za kancelarije Office Back Office Office Industrijska fabrika Poslovni opseg: ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

3 Way UK Whole House Surge Protector

ABS materijal

Debljina? Ice: 3G1.5mm * 1.0m


Tipična primjena :

Video / audio oprema
Kabelski i satelitski
Sistemi kućnog bioskopa
Home Desktop
Kućni ured
Office Desktop
Back Office
Industrijska fabrika


Opseg poslovanja:

Slika 2 (001) .jpg


Karakteristike UK zaštitnika od prenapona:

1.Britanska utičnica je izvrsna i lijepa, glatka, udobna i jednostavna za nošenje. To je najbolji saputnik za putovanja, biznis i studiranje u inostranstvu. Prenosivi elektronski uređaji učinite svejedno u bilo kom dijelu svijeta i ostvarite istinski globalni priključak.

2. par ravnih igala, koji se mogu rotirati u paralelni tip kineskog / američkog / japanskog pina ili osam slova australijskog pina, u zavisnosti od upotrebe.

3. za univerzalni otvor za utičnice, može prihvatiti svet različitim pinovima (utikač); U otvoru su posebna sigurnosna vrata koja sprečavaju slučajan električni udar i obezbeđuju sigurnost korisnika! I opremljen je zaštitom od prenapona, zaštitom od gromova i garantuje sigurnost laptopa i mobilnog telefona. Izabrite najbolju fosfornu bronzu kao utičnicu! Jaka elastičnost, provodljivost bolja od bilo kog mesinga!

4.Trenutni napon: 10A, 250V; Ovaj proizvod može da se nosi sa standardnim naponom od 110-250 volti, a ne sa funkcijom transformatora.


Sample Policy :

Mi ćemo obezbediti besplatne uzorke proizvoda na zahtev kupca. Da bismo pomogli da odlučimo pozitivno o zahtevima za uzorke, tražimo od zainteresovanih kupaca da pošalju sveobuhvatne informacije o kupcu za naš pregled. Uzorak je dostupan u roku od 7 radnih dana. Sve pošiljke uzoraka biće ili vazdušnim putem ili morskom putem, uz troškove poreza i troškova isporuke od strane kupca. Koji će biti odbijen od prvog reda.


OEM usluga:

OEM / ODM uslugu pružamo svim kupcima širom sveta. Mi smo ISO 9001 sertifikovana kompanija. Naše profesionalno osoblje i najsavremenija oprema nam omogućavaju da dizajniramo i izradimo širok spektar novih predmeta u skladu sa zahtjevima kupca. Naša sposobnost da obezbedimo etikete kupaca i usluge dizajna za naše klijente čini nas atraktivnim.


Izložba:

Slika 3 (001) .jpg


Certifikat :

图片 4.jpg


Tvornički prikaz:

Slika 5 (001) .jpg


Lab. :


Više informacija o kontaktu:

Slike 9.jpg


Hot Tags: Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit