2 Way UK Power Surge Protector

Opis: 2-struki UK Power Surge Protector Materijal ABS Materijal Debljina: 3G1.5mm * 1.0m Tipična primena: Video / Audio oprema Kabelski i satelitski sistemi kućnog bioskopa Home Desktop Kancelarijski prostor Kancelarijski namještaj Back Office Industrial Factory Područje poslovanja: Podaci o kompaniji: 1.Who mi smo? Naša kompanija...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

2 Way UK Power Surge Protector

ABS materijal

Debljina? Ice: 3G1.5mm * 1.0m


Tipična primjena :

Video / audio oprema
Kabelski i satelitski
Sistemi kućnog bioskopa
Home Desktop
Kućni ured
Office Desktop
Back Office
Industrijska fabrika


Opseg poslovanja:

Slika 2 (001) .jpg


Podaci o preduzeću:

1. Ko smo mi?

Naša kompanija se uglavnom bavi istraživanjem, razvojem, proizvodnjom i marketingom različitih funkcija traka za snage i produžnih linija. Imamo mašine za probijanje, mašine za ubrizgavanje, opremu za žičnu liniju, opremu za ispitivanje visoke preciznosti, kao što su (tester integracije receptora, tester kablovskih utikača, mašina za testiranje zavarivanja, ispitivač otpornosti na izolaciju) i drugih objekata, tako da u velikoj mjeri smanjimo troškove proizvodnje i poboljšati konkurentnost.

2.Kad izgradimo?

JIANDE HUNLEE ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD osnovana je 2007. godine, imamo više od 10 godina u proizvodnji traka za napajanje, zaštitu od prenapona, PDU i produžnu liniju.

3. Gde smo locirani?

Nalazimo se u starom gradu Meicheng, Jiande City, koji se nalazi u državnom turističkom području Xin'an River. Ima građevinsku površinu od 20.000 kvadratnih metara, sa urednom i prostranom radionicom i modernizovanom uredom.

4. Na kojem smo tržištu?

Izvoz u SAD, Brazil, Rusiju, Veliku Britaniju, Francusku, Njemačku i Tursku

Naši proizvodi dobro prodaju u SAD, Brazilu, Rusiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Turskoj i drugim zemljama. Naši klijenti nas široko primaju zbog visokog kvaliteta proizvoda i odličnog servisa.


Zašto nas izabrati :

Male porudžbine

Nudimo uzorke i malu probnu narudžbinu za kupce. Većina naših proizvoda je prihvatanje narudžbe na MOQ 500-1000pcs. Ako započnete svoje poslovanje i uvozite iz Kine, naše dobro osoblje će vas voditi kroz svaki korak procesa naručivanja.


Prilagođene narudžbe

Mi partneriramo sa vama da razvijemo najbolje rešenje specifično za vaše potrebe. Uključujući štampanje štampe, dizajn ambalaže, isporuku itd. Sa više od 10 godina iskustva OEM-a, naš profesionalni tim je ovdje da vam servisira.


Zadovoljstvo garantovano

Pratimo standarde sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2008. Vaše zadovoljstvo je naša br. 1 zabrinutost. Proizvod će biti upravo onako kako ste odobrili. Nismo zadovoljni dok niste!


Klasifikacija soketa:

- pojedinačni ili višestruki;

- tip prekidača ili ne-prekidač;

- sa osiguranjem ili bez osiguranja;

- fiksni ili pokretni tip;

- (ako je fiksna) ugrađena, ravna ili u kutiji;

- (ako je mobilna) ponovo povežite vrstu linije i vrstu linka koja se ne povezuje;

- sa indikatorom i bez indikatora.


Izložba:

Slika 3 (001) .jpg

 

Certifikat :

图片 4.jpg


Tvornički prikaz:

Slika 5 (001) .jpg


Lab. :


Više informacija o kontaktu:

Slike 9.jpg


Hot Tags: 2-smerna UK zaštita od prenapona, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit