6 Way America Surge Protector za računare

6 Way America Surge Protector za računare

Opis: 6-stepna zaštita za zaštitu od prenapona za računar Materijal za ABS Materijal: 14AWG * 3FT Tipična primena: Video / audio oprema Kabelski i satelitski sistemi kućnog bioskopa Home Desktop Kancelarijski namještaj Office Desktop Back Office Industrijska baza Područje poslovanja: Podaci o kompaniji: 1. Ko smo ? ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

6 Way America Surge Protector za računare

ABS materijal

Debljina: 14AWG * 3FT


Tipična primjena :

Video / audio oprema
Kabelski i satelitski
Sistemi kućnog bioskopa
Home Desktop
Kućni ured
Office Desktop
Back Office
Industrijska fabrika


Opseg poslovanja:

Slika 2 (001) .jpg


Podaci o preduzeću:

1. Ko smo mi?

Naša kompanija se uglavnom bavi istraživanjem, razvojem, proizvodnjom i marketingom različitih funkcija traka za snage i produžnih linija. Imamo mašine za probijanje, mašine za ubrizgavanje, opremu za žičnu liniju, opremu za ispitivanje visoke preciznosti, kao što su (tester integracije receptora, tester kablovskih utikača, mašina za testiranje zavarivanja, ispitivač otpornosti na izolaciju) i drugih objekata, tako da u velikoj mjeri smanjimo troškove proizvodnje i poboljšati konkurentnost.

2.Kad izgradimo?

JIANDE HUNLEE ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD osnovana je 2007. godine, imamo više od 10 godina u proizvodnji traka za napajanje, zaštitu od prenapona, PDU i produžnu liniju.

3. Gde smo locirani?

Nalazimo se u starom gradu Meicheng, Jiande City, koji se nalazi u državnom turističkom području Xin'an River. Ima građevinsku površinu od 20.000 kvadratnih metara, sa urednom i prostranom radionicom i modernizovanom uredom.


Koja je standardna veličina američke utičnice?

Američki utikač: 120V 50/60hz podeljen je na dve jezgre, tri jezgra, polaritet i nepolarnost. Linija dve osnovne linije označava liniju vatre; Polarni priključak ima veliku nultu liniju, a mali je linija vatre (konkavna i konveksna površina kabla za napajanje je nula, a linijski krug je žica); Tip: nispt-2 dvoslojna izolovana ravna žica, spet-1w izolacija jednoslojnog sloja sa ravnom žicom za žlebove, vodootporni kabel SJTW, strujni kabl SJTO ulja, itd.

Tip američkog priključka za utičnicu je mnogo veći od onog u Kini, najčešće korišćeni tropolni utikač je okrugla dva vertikalna ravna, kružna žica, nulta vatrootporna linija, parametar specifikacije 15A125V. Ako je utikač uklonjen, veličina je u osnovi slična veličini dva vertikalna ravna utikača u Kini. Najčešće korišćena u Kini, tri polna utikača su tri vertikalna ravna, a australijske zemlje nemaju standardnu veličinu, vrsta 16 utičnice je ocena utičnice: 250 v / 16 a, primenjuje se na instrumente maksimalne nominalne struje od 16 a, najveća je snaga snage: oprema od 3500 w. Utičnica od 250V / 10A je pogodna za maksimalnu naznačenu struju 10A, što je maksimalna nominalna snaga od 2200W.


Mere upravljanja kvalitetom :

Naš proces testiranja proizvoda strogo se prati kako bismo osigurali najbolji kvalitet za naše klijente. Ispitamo svaki korak proizvodnje od osnovnih materijala do gotovih proizvoda. Osoblje za kontrolu kvaliteta, koje su svi stručnjaci u svojim zadacima proizvoda, provjerava kvalitet u svakoj fazi proizvodnje, od dolaznih sirovina do gotovog proizvoda. Sa ponosom objavljujemo našu stečenu sertifikaciju ISO 9001 od Kineskog sertifikacionog centra.


Sample Policy :

Mi ćemo obezbediti besplatne uzorke proizvoda na zahtev kupca. Da bismo pomogli da odlučimo pozitivno o zahtevima za uzorke, tražimo od zainteresovanih kupaca da pošalju sveobuhvatne informacije o kupcu za naš pregled. Uzorak je dostupan u roku od 7 radnih dana. Sve pošiljke uzoraka biće ili vazdušnim putem ili morskom putem, uz troškove poreza i troškova isporuke od strane kupca. Koji će biti odbijen od prvog reda.


Izložba:

Slika 3 (001) .jpg


Certifikat :

图片 4.jpg


Tvornički prikaz:

Slika 5 (001) .jpg


Lab. :


Više informacija o kontaktu:

Slike 9.jpg


Hot Tags: 6-smerni američki zaštitni prekidač za kompjuter, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit