6 američki mali zaštitnik prenapona

6 američki mali zaštitnik prenapona

Opis: 6-struka američka mala zaštita od prenapona ABS Materijal mjerač: 14AWG * 3FT Tipična primjena: Video / audio oprema Kabelski i satelitski sistemi kućnog bioskopa Home Desktop Kancelarijski namještaj Office Desktop Back Office Industrijska fabrika Business scope: Šta je sa instalacijom američkih utičnica? .

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

6 američki mali zaštitnik prenapona

ABS materijal

Debljina: 14AWG * 3FT


Tipična primjena :

Video / audio oprema
Kabelski i satelitski
Sistemi kućnog bioskopa
Home Desktop
Kućni ured
Office Desktop
Back Office
Industrijska fabrika


Opseg poslovanja:

Slika 2 (001) .jpg


Šta je sa instalacijom američke utičnice?

Verujte da većina ljudi ne razume za ovaj problem, u američkom instalacijskom priključku u skladu sa praktičnom upotrebom različitih visina instalacionih visina takođe se razlikuju, kao što su lampa za audio i video opremu, panel za patchove treba da bude izvan izlaza za zemlju : 30 cm, mašine za pranje veša, frižideri i ostali uređaji od utičnice su: 120 cm; Klime i izduvne utičnice su iz zemlje: 200cm. U američkom načinu instalacije utičnice, prije svega, linija se obrađuje, unutrašnja žica kutije je izdvojena za dužinu održavanja, a zatim se jezgro žice iseče, tako da jezgro ne treba dodirnuti . Zatim je žica navarena u smeru kazaljke na satu na utičnici, onda je glava zategnuta i jezgro nije izloženo.

Američki način instalacije sokova, veza sa društvenim napretkom, poboljšanje tehnološkog nivoa, sada na tržištu američka plug vrsta stila, čini američki način instalacije sokova, američki način instalacije dvostruke žice povezan sa rupicom za utičnicu A oznake, zatim izvadite izolovane žice iz druge rupice i pristupite sledećoj utičnici L u zatvoru. Linija nule je direktno povezana sa N-otvorom u utičnici. Žica za uzemljenje je direktno povezana sa E rupom u utičnici. Ako je nula linija i zglobna žica pogrešna, pojavit će se pojavljivanje pri upotrebi elektrotehnike. Postavite žicu u kutiju i stavite plastični držač na zid i pričvrstite ga na kutiju.


OEM usluga:

OEM / ODM uslugu pružamo svim kupcima širom sveta. Mi smo ISO 9001 sertifikovana kompanija. Naše profesionalno osoblje i najsavremenija oprema nam omogućavaju da dizajniramo i izradimo širok spektar novih predmeta u skladu sa zahtjevima kupca. Naša sposobnost da obezbedimo etikete kupaca i usluge dizajna za naše klijente čini nas atraktivnim.


Mere upravljanja kvalitetom :

Naš proces testiranja proizvoda strogo se prati kako bismo osigurali najbolji kvalitet za naše klijente. Ispitamo svaki korak proizvodnje od osnovnih materijala do gotovih proizvoda. Osoblje za kontrolu kvaliteta, koje su svi stručnjaci u svojim zadacima proizvoda, provjerava kvalitet u svakoj fazi proizvodnje, od dolaznih sirovina do gotovog proizvoda. Sa ponosom objavljujemo našu stečenu sertifikaciju ISO 9001 od Kineskog sertifikacionog centra.


Izložba:

Slika 3 (001) .jpg


Certifikat :

图片 4.jpg


Tvornički prikaz:

Slika 5 (001) .jpg


Lab. :


Više informacija o kontaktu:

Slike 9.jpg


Hot Tags: 6-smerna američka mala zaštita od prenapona, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit