6 Way America Home Surge Protector

6 Way America Home Surge Protector

Opis: 6-struka američka zaštita od sunca Zaštitna maska ABS Materijal: 14AWG * 3FT Tipična primena: Video / audio oprema Kabelski i satelitski sistemi kućnog bioskopa Home Desktop Kancelarijski namještaj Office Desktop Back Office Industrijski biznis Opseg poslovanja: američka dvodelna utičnica i kineski stil. ..

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

6 Way America Home Surge Protector

ABS materijal

Debljina: 14AWG * 3FT


Tipična primjena :

Video / audio oprema
Kabelski i satelitski
Sistemi kućnog bioskopa
Home Desktop
Kućni ured
Office Desktop
Back Office
Industrijska fabrika


Opseg poslovanja:

Slika 2 (001) .jpg


Američka dvodelna utičnica i kineski stil :

Kineski dva ravna utikača u osnovi su iste veličine kao i američki standardi, osim što je rastojanje od ivice utikača malo veće i zaštita je bolja (pošto su ljudi 110V, 220V, napon je dvostruko veći od onog od drugih i opasniji je, naravno, zaštita je veća). Što se tiče rupa ispred američkog utikača, to je zato što na utičnici utičnice postoji odgovarajuća protočna tačka, a rupa može napraviti utikač nije lako olakšati. Kineski plug-in rukav nema ovaj zahtev, i naravno ne zahteva rupu u priključku.


Naša poslovna filozofija:
Profesionalno + pošteno + kvalitet = dugo poslovanje


Sample Policy :

Mi ćemo obezbediti besplatne uzorke proizvoda na zahtev kupca. Da bismo pomogli da odlučimo pozitivno o zahtevima za uzorke, tražimo od zainteresovanih kupaca da pošalju sveobuhvatne informacije o kupcu za naš pregled. Uzorak je dostupan u roku od 7 radnih dana. Sve pošiljke uzoraka biće ili vazdušnim putem ili morskom putem, uz troškove poreza i troškova isporuke od strane kupca. Koji će biti odbijen od prvog reda.


Izložba:

Slika 3 (001) .jpg


Certifikat :

图片 4.jpg


Tvornički prikaz:

Slika 5 (001) .jpg


Lab. :Više informacija o kontaktu:

Slike 9.jpg


Hot Tags: 6-smerni domašnji zaštitnik od prenapona u Americi, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit