3 Way America Surge Protector sa USB-om

3 Way America Surge Protector sa USB-om

Opis: 3-struka zaštita od prenapona sa USB ABS-om Materijal mjerač: 14AWG * 3FT Tipična primjena: Video / audio oprema Kabelski i satelitski sistemi kućnog bioskopa Home Desktop Kancelarijski prostor Office Desktop Back Office Industrijska fabrika Poslovni opseg: ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

3 Way America Surge Protector sa USB-om

ABS materijal

Debljina: 14AWG * 3FT


Tipična primjena :

Video / audio oprema
Kabelski i satelitski
Sistemi kućnog bioskopa
Home Desktop
Kućni ured
Office Desktop
Back Office
Industrijska fabrika


Opseg poslovanja:

Slika 2 (001) .jpg


Glavna funkcija trenutnog soketa:

1. Prekidač: prekidač za povlačenje, okretni prekidač, prekidač za povlačenje, prekidač prekidača, prekidač za prekidače, dodirni prekidač itd.

2. Anti-surge: Pomaže pametnim uređajima da se efikasno bore protiv 7 glavnih naprezanja, kao što je treperenje ekrana, buka, kratkotrajna baterija, nedostajući podaci, ponovno pokretanje kartice, degradacija performansi i izgaranje kola. Obezbeđuje strogu zaštitu za pametne uređaje.

3. USB: sigurnosna, univerzalna utičnica sa USB interfejsom, uključujući kućište utičnice

4. Anti-preopterećenje: kada opterećenje utikača prelazi maksimalnu snagu dizajna, on će automatski prekinuti snagu koja će u osnovi izbjeći pomenutu opasnost.


Sample Policy :

Mi ćemo obezbediti besplatne uzorke proizvoda na zahtev kupca. Da bismo pomogli da odlučimo pozitivno o zahtevima za uzorke, tražimo od zainteresovanih kupaca da pošalju sveobuhvatne informacije o kupcu za naš pregled. Uzorak je dostupan u roku od 7 radnih dana. Sve pošiljke uzoraka biće ili vazdušnim putem ili morskom putem, uz troškove poreza i troškova isporuke od strane kupca. Koji će biti odbijen od prvog reda.


OEM usluga:

OEM / ODM uslugu pružamo svim kupcima širom sveta. Mi smo ISO 9001 sertifikovana kompanija. Naše profesionalno osoblje i najsavremenija oprema nam omogućavaju da dizajniramo i izradimo širok spektar novih predmeta u skladu sa zahtjevima kupca. Naša sposobnost da obezbedimo etikete kupaca i usluge dizajna za naše klijente čini nas atraktivnim.


Mere upravljanja kvalitetom :

Naš proces testiranja proizvoda strogo se prati kako bismo osigurali najbolji kvalitet za naše klijente. Ispitamo svaki korak proizvodnje od osnovnih materijala do gotovih proizvoda. Osoblje za kontrolu kvaliteta, koje su svi stručnjaci u svojim zadacima proizvoda, provjerava kvalitet u svakoj fazi proizvodnje, od dolaznih sirovina do gotovog proizvoda. Sa ponosom objavljujemo našu stečenu sertifikaciju ISO 9001 od Kineskog sertifikacionog centra.


Izložba:

Slika 3 (001) .jpg


Certifikat :

图片 4.jpg


Tvornički prikaz:

Slika 5 (001) .jpg


Lab. :


Više informacija o kontaktu:

Slike 9.jpg


Hot Tags: 3-smerna američka zaštita od prenapona sa USB-om, Kinom, proizvođačima, dobavljačima, fabrikom, veleprodajom
Srodni proizvodi
Upit