Vertikalno filtrirana 6-kanalna UK jedinica za distribuciju električne energije

Vertikalno filtrirana 6-kanalna UK jedinica za distribuciju električne energije

Opis: Vertikalno filtrirana 6-kanalna mreža za distribuciju električne energije UK UK-modul i kućište aluminijuma 13A / 250VAC Debljina: H05VV-F 3G1,5m² * 3M + BS standardni utikač PDU Uvod: Trend razvoja: PDU (Power Distribution Unit) iz UPS izlazne struje Distribucija na različite IT ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

Vertikalno filtrirana 6-kanalna UK jedinica za distribuciju električne energije

PC retardant modul i aluminijumsko kućište

13A / 250VAC

Debljina: H05VV-F 3G1.5m² * 3M + BS standardni utikač


PDU Uvod:

Tip

Dužina (mm)

Širina (mm)

Visina (mm)

19 "1.5U

430

62

46

19 "1U

430

44.5

44.5

Nijedan 19 "1.5U

x

62

46

Nijedan 19 "1U

x

44.5

44.5


Trend razvoja :

PDU (jedinica za distribuciju električne energije), IT je iz distribucije izlazne struje UPS-a do različite IT opreme na kraju opreme za distribuciju električne energije, povezan je sa napajanjem i ostalom infrastrukturom i svim IT sistemima, povezanim sa opremom za telekomunikacionu sobu za normalan rad opreme. Kao veliku garanciju za sigurnost snage mašine, stabilnost i sigurnost PDU opreme direktno se odnose na sigurnost IT opreme i čitave mašine. Sa brzim razvojem cloud computinga i interneta tehnologija, izgradnja data room-a koja je takođe uspostavljena u novoj fazi razvoja, ažurira veće zahteve za PDU proizvode, potražnja u evoluciji PDU proizvoda pokazuje sljedeće tri očigledne karakteristike.

Prvi izbor je sigurnost. Kao važan deo sistema distribucije električne energije, PDU je najvažnija svojina. Prema relevantnoj istraživačkoj organizaciji, 80% nesreća električne opreme je uzrokovano problemima električnog interfejsa. Zbog toga, kao energetski interfejs mašine PDU će biti jedna od najvažnijih karakteristika kupaca u budućem razvoju. Ovo je najvažniji razlog zašto su korisnici data centara koji su koristili običnu utičnicu pretvorili u PDU proizvode, jer su sigurnost i pouzdanost PDU proizvoda mnogo veći nego kod običnih priključaka za napajanje.

Zahvaljujući kućištu u posebnom okruženju, kako bi se poboljšala sigurnost opreme za električnu energiju, PDU ne samo da može snositi ukupnu snagu dizajna opterećenja IT prostorije, već ima i odličan mehanizam zaštite od preopterećenja, kako bi se sprečilo pregrevanje zbog preopterećenja mogućnosti kruga i mogu izazvati požarne nesreće. Mnogi proizvođači proizvoda u ovoj oblasti imaju izvanredne performanse, kao što je Emerson mrežna snaga Avocent PM PDUs serija proizvoda, pored toga ima i nisku temperaturu, visoku struju prenosa, sprečava grešku ugradnja, pogodnost ugradnje, visoka preciznost povlačenja visokih pouzdanih električnih osobina, takođe ima nivo utičnice, fazni nivo i funkciju merenja nivoa utičnice i graničnu struju / alarmne funkcije. Predizvik na problem sa preopterećenjem, može izdati obaveštenje o preempekciji u bilo kojoj situaciji što je u opasnosti od preopterećenja i pojednostavljuje zadatak instaliranja novih uređaja, čime se poboljšava pouzdanost sistema.


Lista opcija Power and Function modula za vaš izbor :

Slike 1_ 副本 .jpg


Način montaže:

图片 2_ 副本


Opseg poslovanja:

Slike 3_ 副本 .jpg


Primjena:

Slike 4_ 副本 .jpg


Ambalaža i transport :

Slike 5_ 副本 .jpg


Izložba:

Slike 6_ 副本 .jpg 


Certifikat :

图片7_副本.jpg


Tvornički prikaz:

Slike 8_ 副本 .jpg


Lab. Oprema:


Poslovna kartica:

Slike 12_ 副本 .jpg


Hot Tags: vertikalno filtrirana 6-smerna distributivna jedinica UK, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit