Vertikalni PDU od 12 načina

Vertikalni PDU od 12 načina

Opis: Vertikalni 12-modni PDU PC retardantni modul i aluminijumsko kućište 13A / 250VAC Debljina: H05VV-F 3G1,5m² * 3M + Standardni BS Plug PDU Uvod: Opciono popunjavanje energetskog i funkcijskog modula za vaš izbor: Metoda montaže: Koja je razlika između poseban PDU i utičnica: 1, govoreći od ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

Vertikalni PDU od 12 načina

PC retardant modul i aluminijumsko kućište

13A / 250VAC

Debljina: H05VV-F 3G1.5m² * 3M + Standard BS Plug


PDU Uvod:

Tip

Dužina (mm)

Širina (mm)

Visina (mm)

19 "1.5U

430

62

46

19 "1U

430

44.5

44.5

Nijedan 19 "1.5U

x

62

46

Nijedan 19 "1U

x

44.5

44.5


Lista opcija Power and Function modula za vaš izbor :

Slike 1_ 副本 .jpg


Način montaže:

图片 2_ 副本

Koja je razlika između specijalnog PDU-a i soketa :

1, govoreći iz snage opterećenja: opterećenje obične kablovske kablove je relativno slaba, većina nominalne ocjene 10A; korišćenjem 1,5mm2 kabla, mali broj proizvođača će biti nominalni 16A4000W, u skladu sa nacionalnim standardima kablovske žice, bez obzira koji ovakvi konfiguraciji, nominalna snaga prenosa običnih priključaka teško može da dostigne 4000 W ili više. Može se vidjeti da je teško ispuniti zahteve računarske sobe koja ubrzano raste. PDU (POWER DISTRIBUTION UNIT) je nesumnjivo rešen ovaj problem u velikoj mjeri, jer bilo koja od njegovih komponenti može biti prilagođena uslovima i može u potpunosti zadovoljiti sigurnost okoline struje u računarskoj sobi. Trenutno industrijski priključci se sve češće koriste u PDU-ima, a broj struja može zadovoljiti više zahtjeva kao što su 16A, 32A, 65A, 125A itd. Zbog toga je vrlo pogrešno koristiti obične neprofesionalne utičnice za ormare .

2, sa funkcionalne tačke gledišta: obična izlazna snaga samo preopterećena snaga i potpuna kontrola i druge funkcije, izlazni priključak je takođe vrlo monoton; i PDU ne samo što ima puno funkcija (funkcija gromobranske zaštite, glavni prekidač za upravljanje, zaštita od preopterećenja, prikaz struje i napona, funkcija daljinskog nadgledanja, on-line detekcija temperature dima i vlažnosti itd.). Izlazni modul može biti razumno u skladu sa određenim uslovima. (Postoje nacionalni standardi, američki standardi, međunarodni IEC, nemački standard itd.)


Naša poslovna filozofija:
Profesionalno + pošteno + kvalitet = dugo poslovanje


OEM usluga:

OEM / ODM uslugu pružamo svim kupcima širom sveta. Mi smo ISO 9001 sertifikovana kompanija. Naše profesionalno osoblje i najsavremenija oprema nam omogućavaju da dizajniramo i izradimo širok spektar novih predmeta u skladu sa zahtjevima kupca. Naša sposobnost da obezbedimo etikete kupaca i usluge dizajna za naše klijente čini nas atraktivnim.


Opseg poslovanja:

Slike 3_ 副本 .jpg

Primjena:

Slike 4_ 副本 .jpg


Ambalaža i transport :

Slike 5_ 副本 .jpg


Izložba:

Slike 6_ 副本 .jpg

 

Certifikat :

Slike 7_ 副本 .jpg


Tvornički prikaz:

Slike 8_ 副本 .jpg


Lab. Oprema:


Poslovna kartica:

Slike 12_ 副本 .jpg


Hot Tags: vertikalni dvosmjerni PDU, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit