24-smjerni vertikalni PDU

24-smjerni vertikalni PDU

Opis: 24-smjerni vertikalni PDU retardantni modul i aluminijumsko kućište 13A / 250VAC Debljina: H05VV-F 3G4m² * 3M + 32A Commando Commander Plug PDU Uvod: Opciono popunjavanje energetskog i funkcijskog modula za vaš izbor: Metoda montaže: Trend razvoja: Prvi izbor je sigurnost. Kao važan deo moći ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

24-smjerni vertikalni PDU

retardantni modul i aluminijumsko telo

13A / 250VAC

Debljina: H05VV-F 3G4m ² * 3M + 32A Commando Plug


PDU Uvod:

Tip

Dužina (mm)

Širina (mm)

Visina (mm)

19 "1.5U

430

62

46

19 "1U

430

44.5

44.5

Nijedan 19 "1.5U

x

62

46

Nijedan 19 "1U

x

44.5

44.5


Lista opcija Power and Function modula za vaš izbor :

Slike 1_ 副本 .jpg


Način montaže:

图片 2_ 副本

Trend razvoja :

Prvi izbor je sigurnost. Kao važan deo sistema distribucije električne energije, PDU je najvažnija svojina. Prema relevantnoj istraživačkoj organizaciji, 80% nesreća električne opreme je uzrokovano problemima električnog interfejsa. Zbog toga, kao energetski interfejs mašine PDU će biti jedna od najvažnijih karakteristika kupaca u budućem razvoju. Ovo je najvažniji razlog zašto su korisnici data centara koji su koristili običnu utičnicu pretvorili u PDU proizvode, jer su sigurnost i pouzdanost PDU proizvoda mnogo veći nego kod običnih priključaka za napajanje.

Zahvaljujući kućištu u posebnom okruženju, kako bi se poboljšala sigurnost opreme za električnu energiju, PDU ne samo da može snositi ukupnu snagu dizajna opterećenja IT prostorije, već ima i odličan mehanizam zaštite od preopterećenja, kako bi se sprečilo pregrevanje zbog preopterećenja mogućnosti kruga i mogu izazvati požarne nesreće. Mnogi proizvođači proizvoda u ovoj oblasti imaju izvanredne performanse, kao što je Emerson mrežna snaga Avocent PM PDUs serija proizvoda, pored toga ima i nisku temperaturu, visoku struju prenosa, sprečava grešku ugradnja, pogodnost ugradnje, visoka preciznost povlačenja visokih pouzdanih električnih osobina, takođe ima nivo utičnice, fazni nivo i funkciju merenja nivoa utičnice i graničnu struju / alarmne funkcije. Predizvik na problem sa preopterećenjem, može izdati obaveštenje o preempekciji u bilo kojoj situaciji što je u opasnosti od preopterećenja i pojednostavljuje zadatak instaliranja novih uređaja, čime se poboljšava pouzdanost sistema.


Sample Policy :

Mi ćemo obezbediti besplatne uzorke proizvoda na zahtev kupca. Da bismo pomogli da odlučimo pozitivno o zahtevima za uzorke, tražimo od zainteresovanih kupaca da pošalju sveobuhvatne informacije o kupcu za naš pregled. Uzorak je dostupan u roku od 7 radnih dana. Sve pošiljke uzoraka biće ili vazdušnim putem ili morskom putem, uz troškove poreza i troškova isporuke od strane kupca. Koji će biti odbijen od prvog reda.


Opseg poslovanja:

Slike 3_ 副本 .jpg

Primjena:

Slike 4_ 副本 .jpg


Ambalaža i transport :

Slike 5_ 副本 .jpg


Izložba:

Slike 6_ 副本 .jpg


Certifikat :

Slike 7_ 副本 .jpg


Tvornički prikaz:

Slike 8_ 副本 .jpg


Lab. Oprema:


Poslovna kartica:

Slike 12_ 副本 .jpg


Hot Tags: 24-smjerni vertikalni PDU, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit