6-stepna UK PDU snaga

6-stepna UK PDU snaga

Opis: 6-stepeni UK PDU Power PC retardantni modul i aluminijumsko kućište 13A / 250VAC Sa zaštitom dece i poklopcem preklopnika Debljina: H05VV-F 3G1,5m² * 3M + IEC C14 utikač PDU Uvod: Mogućnost izbornog modula i funkcija modula za vaš izbor: Način montiranja: Poslovni Opseg: Primena: O nama: ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Opis:

6-stepna UK PDU snaga

PC retardant modul i aluminijumsko kućište

13A / 250VAC

Sa zaštitom dece i prekidačem

Debljina: H05VV-F 3G1.5m² * 3M + IEC C14 utikač


PDU Uvod:

Tip

Dužina (mm)

Širina (mm)

Visina (mm)

19 "1.5U

430

62

46

19 "1U

430

44.5

44.5

Nijedan 19 "1.5U

x

62

46

Nijedan 19 "1U

x

44.5

44.5


Lista opcija Power and Function modula za vaš izbor :

Slike 1_ 副本 .jpg


Način montaže:

图片 2_ 副本

Opseg poslovanja:

Slike 3_ 副本 .jpg

Primjena:

Slike 4_ 副本 .jpg


O nama:

Preko 10 godina iskustva | Oznake CE, UL, cUL i TÜV

Sa urednom i prostranom radionicom

JIANDE HUNLEE ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD se nalazi u staroj gradskoj četvrti Meicheng, Jiande City, koji se nalazi u turističkom području Xin'an na državnom nivou. Ima površinu od 20.000 kvadratnih metara, sa urednom i prostranom radionicom i modernizovana kancelarija.


Naša kompanija se uglavnom bavi istraživanjem, razvojem, proizvodnjom i marketingom različitih funkcija traka za snage i produžnih linija. Imamo mašine za probijanje, mašine za ubrizgavanje, opremu za žičnu liniju, opremu za ispitivanje visoke preciznosti, kao što su (tester integracije receptora, tester kablovskih utikača, mašina za testiranje zavarivanja, ispitivač otpornosti na izolaciju) i drugih objekata, tako da u velikoj mjeri smanjimo troškove proizvodnje i poboljšati konkurentnost.


Držati CE, KEMA, UL, cUL, TuV, INMETRO i IMQ certifikate

mi striktno sprovodimo propise ISO 9001. Zbog naše strogosti, dobili smo CE, KEMA, UL, cUL, TuV, INMETRO i IMQ sertifikate. Sada smo pod testom BS.


Izvoz u SAD, Brazil, Rusiju, Veliku Britaniju, Francusku, Njemačku i Tursku

Naši proizvodi dobro prodaju u SAD, Brazilu, Rusiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Turskoj i drugim zemljama. Naši klijenti nas široko primaju zbog visokog kvaliteta proizvoda i odličnog servisa.


Kroz naše naporne godine, naša kompanija se razvijala brzo i dostigla je vodeću poziciju korak po korak u istoj industriji. U budućnosti ćemo i dalje biti iskreni, slijediti ugovor i zadržati dobar kvalitet proizvoda. Takođe ćemo održavati dobre odnose sa starim kupcima i razvijati odnose sa novim kupcima, kako bismo proširili naše tržište.


Ambalaža i transport :

Slike 5_ 副本 .jpg


Izložba:

Slike 6_ 副本 .jpg 


Certifikat :

Slike 7_ 副本 .jpg


Tvornički prikaz:

Slike 8_ 副本 .jpg


Lab. Oprema:Kontakt informacije:

Slike 12_ 副本 .jpg

Hot Tags: 6-stepna UK PDU snaga, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja
Srodni proizvodi
Upit