Naša fabrika
Dom > O nama > Naša fabrika

hengli factory.png

Preko 10 godina iskustva | Oznake CE, UL, cUL i TÜV

Sa urednom i prostranom radionicom

Jiande Hunlee Electrical Appliance Co., Ltd se nalazi u starom gradu Meicheng, Jiande City, koji se nalazi u državnom turističkom području Xin'an River. Ima građevinsku površinu od 20.000 kvadratnih metara, sa urednom i prostranom radionicom i modernizovana kancelarija.

Naša kompanija se uglavnom bavi istraživanjem, razvojem, proizvodnjom i marketingom različitih funkcija traka za snage i produžnih linija. Imamo mašine za probijanje, mašine za ubrizgavanje, opremu za žičnu liniju, opremu za ispitivanje visoke preciznosti, kao što su (tester integracije receptora, tester kablovskih utikača, mašina za testiranje zavarivanja, ispitivač otpornosti na izolaciju) i drugih objekata, tako da u velikoj mjeri smanjimo troškove proizvodnje i poboljšati konkurentnost.

Držati CE, KEMA, UL, cUL, TuV, INMETRO i IMQ certifikate

mi striktno sprovodimo propise ISO 9001. Zbog naše strogosti, dobili smo CE, KEMA, UL, cUL, TuV, INMETRO i IMQ sertifikate. Sada smo pod testom BS.

Izvoz u SAD, Brazil, Rusiju, Veliku Britaniju, Francusku, Njemačku i Tursku

Naši proizvodi dobro prodaju u SAD, Brazilu, Rusiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Turskoj i drugim zemljama. Naši klijenti nas široko primaju zbog visokog kvaliteta proizvoda i odličnog servisa.